Jij staat bij ons centraal in jouw zoektocht naar een nieuwe baan.

Jij zoekt ander werk? Dat beter past bij je capaciteiten en behoeftes van dit moment? Schrijf je dan in bij MTselect. Solliciteren kost tijd en energie. En omdat je volop bezig bent heb je die niet altijd. Maar je weet wel: alleen gericht solliciteren heeft zin. Want alleen zo vindt je snel het werk en de werkgever die echt bij je passen.

Als je je inschrijft bij MTselect heb je altijd te maken met een vertrouwde en zeer ervaren recruiter. Bovendien kun je profiteren van ons uitgebreide zakelijke netwerk en onze oprechte feedback, zodat jouw profiel nog beter je talent weerspiegelt. Zo begeleiden wij je succesvol naar een passende baan!

Meer informatie? Neem dan nu contact met ons op en schrijf je snel in als werkzoekende.

corporate recruiter

Jouw nieuwe carrière begint vandaag bij ons

Schrijf je in als werkzoekende of bekijk direct onze openstaande vacatures. Overigens publiceren wij niet altijd alle openstaande vacatures. Soms vereist de discretie van een opdrachtgever dat.

Ik was nogal sceptisch over werving & selectie bureaus, maar ik moet zeggen MTselect heeft mij op alle fronten verbaast. Ik ben heel blij met mijn nieuwe baan en kan MTselect van harte aanbevelen.

Xavier Langenvoort.

4 lange en intensieve gespreksrondes heb ik meegemaakt, maar MTselect, en Martine in het bijzonder, heeft mij altijd professioneel en met het juiste advies bij gestaan. MTselect is een bedrijf dat echt niet alleen aan de opdrachtgever denkt, ook als kandidaat beteken je daar echt wat.

Ashley Ten Rook.