Waarom verzamelen wij jouw gegevens?

Om ervoor te zorgen dat we jou perfect kunnen ondersteunen bij het vinden van een nieuwe baan. Maar ook omdat wij willen voldoen aan de eisen van de wet. Daarom volgen wij hiervoor een strikte gedragscode. Op deze pagina leggen wij kort uit hoe wij jouw persoonlijke informatie gebruiken en beschermen en wat jouw rechten in relatie hiertoe zijn.

Hoe lang bewaren wij jouw gegevens?

Jouw persoonsgegevens zijn voor ons noodzakelijk om jou met je carrièremogelijkheden te kunnen helpen. Daarom vragen wij deze gegevens aan jou en bewaren wij die voor een beperkte periode. We zullen jouw persoonsgegevens uit onze systemen verwijderen indien we 12 maanden lang geen betekenisvol contact met jou hadden. Of eerder indien jij ons dit schriftelijk verzoekt. Wij delen jouw gegevens alleen met onze klanten als jij hiervoor, vooraf en schriftelijk toestemming aan ons gegeven hebt. Dit uitsluitend om jou aan een nieuwe baan te helpen. Na een periode van 12 maanden is het waarschijnlijk dat jouw gegevens niet langer relevant zijn voor de doeleinden waarvoor deze werden verzameld en zullen ze dus uit onze systemen worden verwijderd.

Welke gegevens verzamelen wij?

Om jou de beste kansen op een andere baan te kunnen bieden die op jouw talenten zijn toegespitst, is het nodig dat wij bepaalde informatie over jouw verwerken. Wij vragen jou uitsluitend om details die ons werkelijk helpen jou te helpen, zoals jouw naam, leeftijd, contactgegevens, details over jouw opleiding, arbeidsverleden, contactpersonen als mogelijke referenties, immigratiestatus en inkomensinformatie (indien noodzakelijk). Natuurlijk kun jij er zelf voor kiezen om nog meer relevante informatie met ons te delen. Waar gepast en in overeenstemming met de lokale wetgeving en voorschriften is het mogelijk dat we ook informatie verzamelen over jouw gezondheid, diversiteitsinformatie of gegevens over criminele veroordelingen.

Toch nog vragen over dit onderwerp?

En wil je extra informatie over dit onderwerp, neem dan contact met ons op. Wij leggen je onze werkwijze graag persoonlijk uit.