U zoekt dus een ervaren interim HR recruiter

Onze interim HR dienstverlening biedt u, desgewenst in huis, nog intensievere hulp bij uw zoektocht naar het juiste personeel.

Uw voordelen met MTselect interim recruitment:

  • U heeft langere tijd een zeer ervaren HR professional voor al uw werving en selectie in huis.
  • U krijgt een ervaren recruiter met aantoonbaar en bewezen track-record.
  • Met een vastgesteld uurtarief weet u precies wat uw investering is.
  • De druk op uw eigen organisatie wordt verlicht.
  • U organisatie kan succesvol verder groeien.

Interesse in deze specialistische dienstverlening van MTselect? Neem direct contact met ons op of laat MTselect u terugbellen, klik hiervoor op onderstaande button, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Partnership teamwork

Interim Recruitment voor Sales & Marketing

Sales en marketing zijn essentiële onderdelen van een succesvol bedrijf. Maar wat als uw bedrijf tijdelijk extra ondersteuning nodig heeft op dit gebied? Dan kan een interim professional voor sales & marketing de oplossing zijn.

Bij MTselect zijn we gespecialiseerd in interim recruitment ook voor sales & marketing. Wij helpen bedrijven om snel en efficiënt de juiste kandidaten te vinden voor tijdelijke posities binnen deze vakgebieden. Of het nu gaat om een marketingmanager, een salesmedewerker of een communicatiespecialist, wij hebben de expertise om de juiste persoon voor uw bedrijf te vinden.

Onze interim recruitmentdiensten bieden vele voordelen. Zo kunnen wij snel reageren op uw aanvraag en gericht de juiste sales & marketing interim professional aan u voorstellen. Daarnaast zijn onze kandidaten ervaren professionals in sales & marketing. Zij kunnen direct aan de slag en hebben geen lange inwerktijd nodig.

Bovendien zijn onze interim professionals flexibel en kunnen zij zich snel aanpassen aan uw bedrijfscultuur en werkwijze. Zij zorgen voor een naadloze integratie in uw team en dragen bij aan het behalen van uw doelen en targets.
Wilt u meer informatie over onze Sales & Marketing interim recruitmentdiensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.