Onze talenten

Werving en selectie is mensenwerk. MTselect staat voor ‘more to select’. Zo willen we aangeven dat het succesvol plaatsen van kandidaten meer is dan alleen ‘selecteren’. Bij MTselect draait alles om persoonlijk contact en het vinden en plaatsen van talent. Mensen en hun talent maken immers het verschil! Als oprichtster van MTselect ken ik , Martine Schulte, daarom graag al onze kandidaten en ook al onze opdrachtgevers door en door. Al ruim 15 jaar zorg ik zo ‘dat talent werkt’ op vele plekken.

Onze werkwijze

Dankzij ons grote zakelijke netwerk kunnen wij onze klanten, de kandidaten en opdrachtgevers, altijd maatwerk leveren. MTselect begrijpt dat voor u als hr-manager, ondernemer of werkzoekende korte lijnen en heldere communicatie belangrijk zijn. Daarom stemmen wij vooraf onze heldere aanpak met u af, zodat u precies weet wat u van ons mag verwachten. Zo lossen wij de puzzel van de zoektocht voor u op.

Onze belofte

Onze werving & selectie missie: talent dat werkt! Onze missie is onze belofte. Die is helder, simpel en doeltreffend. Zo is ook onze manier van werven en selecteren. Zo wordt het ook uitgebeeld in ons logo: wij zoeken de juiste match. Zo werkt ons talent. Het voordeel: talent dat echt op de juiste plek zit. Dat levert dus de perfecte match op en is winst voor iedereen.

Wilt u dus ook 1 aanspreekpunt en ruim 15 jaar recruitment ervaring tot uw beschikking. Neem dan direct contact met mij op: Martine Schulte, oprichtster van MTselect.