Accountmanager regio Eindhoven (#2004)

Bedrijf & Locatie:

INGEVULD, Eindhoven

Omschrijving:

 

MTselect is dé specialist in werving en selectie en zoekt voor haar opdrachtgever een:

Accountmanager regio Eindhoven M/V

“een vertegenwoordiger die van aanpakken houdt”

Onze opdrachtgever Wasco is dé toonaangevende technische groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn zij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Meer dan 380 medewerkers werken dagelijks aan de tevredenheid van hun klanten. Hun organisatie is volop in beweging en heeft een sterke focus op groei. Wasco maakt deel uit van het beursgenoteerde bedrijf  Wolseley, ‘s werelds grootste bouw gerelateerde distributeur. Mede door hun 32 vestigingen staan zij altijd dichtbij de klant.

De taken: ter ondersteuning en optimalisering van de groei zijn zij op zoek naar een vertegenwoordiger voor de regio Eindhoven. De ideale vertegenwoordiger heeft een proactieve, ondernemende en klantgerichte instelling. Je bent op de hoogte van de marktontwikkelingen op alle productgebieden zijnde verwarming, sanitair, onderdelen, koeltechniek en ventilatie. De vertegenwoordiger legt en onderhoudt contacten met (potentiële) klanten gericht op een duurzame relatie, draagt bij aan het promoten van de producten en (E- commerce/ICT) concepten van Wasco en is vanzelfsprekend gericht op adviseren en verkopen. Samen met de klant ondernemen is hun credo, jij doet al het mogelijke om de klant te helpen nog succesvoller te worden. Je weet de vertaalslag te maken van wat de klant nodig heeft naar wat Wasco kan bieden. Jij kunt je hierin onderscheiden waardoor je van toegevoegde waarde bent. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het behalen van het afgesproken budget. Om voor continuïteit en groei te zorgen in jouw regio zoek jij naar kansen en kijk je naar mogelijkheden. Je bent in staat om zelfstandig te werken maar vindt ook de aansluiting met de vestigingen en met je collega vertegenwoordigers om samen tot het beste resultaat te komen. 

Wij vragen: een MBO+ of vergelijkbaar niveau door werkervaring verkregen (bijvoorbeeld bij een technische groothandel of installatiebedrijf) met minimaal 2 jaar aantoonbare commerciële buitendienst ervaring. Kennis van de markt en hun producten is een pre. Je bent sterk in je communicatieve vaardigheden. Ook ben je in staat om op diverse niveaus als gesprekspartner te fungeren. Tevens ben je resultaatgericht, initiatiefrijk en betrokken. Ook heb je affiniteit met logistiek en ICT. Je bent woonachtig in het zuiden van het land.

Wij bieden: een afwisselende voltijdse functie met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden. Wasco heeft een informele bedrijfscultuur en betrokken collega’s. Zij bieden een concurrerend salaris, 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen. Daarnaast bieden zij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder, voor deze specifieke functie, een leaseauto en een bonusregeling.

De procedure: je kunt tot 10 december solliciteren. Wij rekenen op je! Stuur je sollicitatie naar kandidaat@mtselect.nl of solliciteer via mtselect.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martine Schulte 06-21453041.