<< Terug naar vacature-overzicht

Commercieel Technisch Medewerker Binnendienst (m/v) (#2014)

Bedrijf & Locatie:

Isotron Systems, Den Bosch

Omschrijving:

MTselect is dé specialist in werving en selectie en zoekt voor haar opdrachtgever een:

Commercieel Technisch Medewerker Binnendienst (m/v)

“een commerciële duizendpoot”

Jouw activiteiten: je bedient de klanten van Isotron Systems in nauwe samenwerking met je collega’s op de afdeling Verkoopbinnendienst en de Field Sales Engineers. Omdat Isotron Systems een breed assortiment biedt en in nagenoeg alle industriële en logistieke omgevingen klanten heeft, is de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst bij uitstek de kans om veel kennis op te doen over de markt en de producten in de industriële automatisering.

Jouw belangrijkste taken zullen bestaan uit:

  • Het opstellen en opvolgen van offertes aan klanten en prospects.
  • Fungeren als eerste telefonische en digitale aanspreekpunt voor klanten met uiteenlopende vragen.
  • Het vertalen van vraagstukken naar de juiste producten en oplossingen.
  • Het beantwoorden en uitzoeken van prijzen en levertijden voor opdrachten en offertes.
  • Het geven van technische adviezen aan onze klanten.

Wij zoeken: je beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau. Tevens heb je inzicht in techniek en affiniteit met een technische omgeving. Je werkt graag in een teamverband. Je hebt een klant-  en resultaatgerichte instelling, werkt nauwkeurig en bent analytisch. Ook kun je hoofd- en bijzaken goed van elkaar scheiden. Daarnaast ben je communicatief, betrokken en enthousiast. Verder heb je een goede kennis van de Engelse taal. Je bent woonachtig op maximaal 30 minuten reistijd van Isotron Systems ’s-Hertogenbosch.

Isotron Systems biedt klanten een breed assortiment vooraanstaande merken aan. Geschikt voor uiteenlopende toepassingen en markten. Isotron Systems is een  commercieel-technisch no nonsens bedrijf waar ruim 30 medewerkers werkzaam zijn vanuit de vestigingen in ’s-Hertogenbosch en Willebroek (BE). Korte communicatielijnen, focus op de markt en de klanten en veel ruimte voor een persoonlijke aanpak om de geplande resultaten te behalen, kenmerken de cultuur binnen Isotron Systems.

Wij bieden: een afwisselende fulltime baan met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden. Isotron Systems heeft een informele bedrijfscultuur en betrokken collega’s. Een werkomgeving waar je veel kunt leren op het gebied van industriële automatisering. Wij bieden een prima salaris en goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

De procedure: je kunt tot 12 januari solliciteren. Wij rekenen op jou! Stuur je sollicitatie naar kandidaat@mtselect.nl of solliciteer via mtselect.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martine Schulte 06-21453041.