<< Terug naar vacature-overzicht

Calculator CV (#2013)

Bedrijf & Locatie:

Wasco, INGEVULD

Omschrijving:

MTselect is dé specialist in werving en selectie en zoekt voor haar opdrachtgever een:

 Calculator CV (m/v)

“Ondernemend en technisch met een commerciële drive”

Uw activiteiten: de calculator CV geeft in deze binnendienstfunctie technische adviezen over het productenpakket van Wasco aan klanten en collega’s, en dan met name gericht op Verwarming en Ventilatie. Daarnaast stel je offertes op voor installatievoorstellen en aanvragen volgens een voorgeschreven bestek en/of technische omschrijving. De calculator overlegt met en adviseert aan vertegenwoordigers over de inhoud en de prijzen voordat de offerte definitief naar de klant wordt gestuurd. Natuurlijk ben je ook in staat om samen met het team ambitieuze doelstellingen te behalen. De ideale calculator is een echte teamspeler maar vindt het ook prettig om zelfstandig te werken en draagt verantwoordelijkheid voor zijn/haar resultaat.

Wij zoeken: een enthousiaste persoonlijkheid die van aanpakken weet, en in staat is van toegevoegde waarde te zijn voor de afdeling. Je hebt een MBO werk en denkniveau. Affiniteit in de installatiebranche en van hun productgroepen is een pre. Daarnaast ben je commercieel, handig met systemen, zorgvuldig, pro- actief, enthousiast en ben je resultaatgericht.

Wasco is dé toonaangevende technische groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn zij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Bijna 400 medewerkers werken dagelijks aan de tevredenheid van hun klanten. Hun organisatie is volop in beweging en heeft een sterke focus op groei. Wasco maakt deel uit van het beursgenoteerde bedrijf Wolseley, ‘s werelds grootste bouw gerelateerde distributeur. Mede door hun 34 vestigingen staan zij altijd dichtbij de klant. Wasco werkt actief aan de kennisontwikkeling van haar medewerkers en wil een kennisorganisatie zijn voor al haar klanten. Het huidige kennisniveau willen zij verder uitbouwen. Met als doel om hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn bij al hun vragen en bij het mee te denken in systeemoplossingen.

Wij bieden: een afwisselende fulltime baan met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden. Wasco heeft een informele bedrijfscultuur en betrokken collega’s. Zij bieden een concurrerend salaris, 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen. Daarnaast bieden zij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Standplaats voor deze functie is Apeldoorn.

De procedure: je kunt tot 31 oktober solliciteren. Wij rekenen op jou! Stuur je sollicitatie naar kandidaat@mtselect.nl of solliciteer via mtselect.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martine Schulte 06-21453041.