<< Terug naar vacature-overzicht

Technisch Adviseur (#2012)

Bedrijf & Locatie:

Wasco, INGEVULD

Omschrijving:

MTselect is dé specialist in werving en selectie en zoekt voor haar opdrachtgever een:

Technisch Adviseur (m/v)

 “een adviseur die van aanpakken houdt”

Wasco is dé toonaangevende technische groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn zij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Meer dan 400 medewerkers werken dagelijks aan de tevredenheid van hun klanten. Hun organisatie is volop in beweging en heeft een sterke focus op groei. Wasco maakt deel uit van het beursgenoteerde bedrijf Wolseley, ‘s werelds grootste bouw gerelateerde distributeur. Mede door hun 34 vestigingen staan zij altijd dichtbij de klant.

Uw activiteiten: als technisch adviseur ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning, in de breedste zin van het woord, aan hun klanten en aan je collega’s. Met jouw gespecialiseerde kennis van CV, duurzame systemen en systeemoplossingen draag je bij aan de te behalen verkoopdoelen van Wasco op het gebied van duurzame en technische vraagstukken. Je bent een technisch specialist die als geen ander weet hoe een technisch vraagstuk kan worden ingevuld. Je bent in staat om deze systeemoplossingen om te zetten in offertes. Je bent een techneut in hart en nieren en vanzelfsprekend volg jij ontwikkelingen en trends in de installatiebranche en de omgeving die hierop van invloed is op de voet. Daarnaast ben jij de duizendpoot die al veel kennis heeft, maar deze ook haalt waar nodig. In deze zelfstandige functie ben je specifiek verantwoordelijk voor het informeren en adviseren van klanten en je eigen collega’s op het gebied van (bodemgebonden) warmtepompen, ventilatie, vloerverwarming en Solar. Je werkt aanvragen uit in optimale  systeemoplossingen. Het uitbouwen van de positie van Wasco op het gebied van technische ondersteuning is voor jou de uitdaging die je zoekt. In een klein team dat samenwerking hoog in het vaandel heeft, kun jij je meerwaarde laten zien en kom jij goed tot je recht.

Wij zoeken:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
 • Voor deze dynamische rol beschik je over aantoonbare technische kennis op het gebied van: Warmtepompen, vloerverwarming/koeling, Solar systemen (thermisch en PV), Ventilatie systemen en regelingen;
 • Heb jij de certificering BRL 6000-21 of ben je bereid dit op korte termijn te behalen?
 • Als je het certificaat BRL 11000 in je bezit hebt is dit een pre.;
 • Je bent een teamspeler pur sang maar wel vanuit een zelfstandige rol;
 • Volwaardig gesprekspartner op alle niveaus;
 • Zeer klant- en servicegericht en je hebt een hoge mate van integriteit;
 • Bekend zijn met (of bereid zijn kennis op te doen op) het gebied van tekenprogramma’s zoals Arkey en/of Autocad;
 • Commerciële en proactieve persoonlijkheid;
 • Zelfstandig en initiatiefrijk;
 • Goed ontwikkeld analytisch vermogen.

Wij bieden: een afwisselende fulltime baan met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden. Wasco heeft een informele bedrijfscultuur en betrokken collega’s. Zij bieden een concurrerend salaris, 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen. Daarnaast bieden zij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

De procedure: je kunt tot 30 november solliciteren. Wij rekenen op jou! Stuur je sollicitatie naar kandidaat@mtselect.nl of solliciteer via mtselect.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martine Schulte 06-21453041.