Monteur Installatie en onderhoud (#2010)

Bedrijf & Locatie:

Lotus Holland, INGEVULD

Omschrijving:

MTselect is dé specialist in werving en selectie en zoekt voor haar opdrachtgever ter ondersteuning en optimalisering van de groei een:

 Monteur Installatie en onderhoud

“met passie voor mens en machine”

Onze opdrachtgever Lotus Holland bouwt, installeert en onderhoud reinigingsmachines voor de zeefdrukindustrie. Daarnaast levert de business unit Grafilox reinigingsmiddelen en onderhoud aan bedrijven in de flexografische industrie. Klanten zijn wereldwijd verspreid, maar zitten voornamelijk in Europa.

Wat ga je doen als Monteur?

Je onderhoudt contacten met klanten gericht op een duurzame relatie. Je installeert de machines op locatie, meestal in het buitenland. Je zorgt voor het assembleren van de verkochte machines. Je pleegt preventief onderhoud aan de machines op locatie. Zorgt voor de het reinigen van de flexografische installaties (laser-reiniging). Je bent de storingsdienst voor de klanten. Je gaat trainingen geven aan het personeel van de klanten dat de machines bedient. Tevens beheer je onze productieruimte, waaronder een zeefdruk-laboratorium. Het is een zeer afwisselende en zelfstandige baan, met een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid.

Werkzaamheden in binnen en buitenland

Ongeveer 50% van de tijd zal je jouw werkzaamheden op locatie bij de klanten uitvoeren. Dit houdt in dat je regelmatig in het buitenland aan het werk bent, zowel binnen als buiten Europa. Dus als jij van reizen houdt is dit de baan voor jou!

Jouw talent:

  • Je hebt een afgeronde opleiding eerste monteur service en onderhoud werktuigbouw (MBO Installatie en Service Techniek Niveau 3).
  • Aangevuld met de opleiding Elektrisch Schakelen en de opleiding Hydrauliek en Pneumatiek.
  • Je vindt het leuk om te reizen, je bent 50% van je tijd op reis in het buitenland
  • Kennis van de markt en onze producten is pre.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en mensenkennis.
  • Verder heb je een goede kennis van de Engelse en Duitse taal (Frans is een pre).
  • Je kan goed plannen en organiseren.
  • Je bent een doener die graag met zijn handen werkt.
  • Je bent in staat om op diverse niveaus als gesprekspartner te fungeren.

Tevens ben je ondernemend, flexibel, resultaatgericht, initiatiefrijk en betrokken.

Ons talent:

Een afwisselende fulltime functie met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden. Lotus Holland heeft een informele bedrijfscultuur en betrokken collega’s. Zij bieden een marktconform salaris. Daarnaast bieden zij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder, voor deze specifieke functie, een leaseauto.

Enthousiast? Je kunt tot 30 augustus solliciteren. Wij rekenen op je! Stuur je sollicitatie naar kandidaat@mtselect.nl of solliciteer via mtselect.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martine Schulte 06-21453041 of Ton Valk 06-53182010