Projectadviseur New Business (#2007)

Bedrijf & Locatie:

INGEVULD, Apeldoorn

Omschrijving:

MTselect is dé specialist in werving en selectie en zoekt voor haar opdrachtgever een:

Projectadviseur New Business (M/V)

“een adviseur die van aanpakken houdt” 

Onze opdrachtgever Wasco is dé toonaangevende technische groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn zij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Meer dan 380 medewerkers werken dagelijks aan de tevredenheid van de klanten. De organisatie is volop in beweging en heeft een sterke focus op groei. Wasco maakt deel uit van het beursgenoteerde bedrijf  Wolseley, ‘s werelds grootste bouw gerelateerde distributeur. Mede door de 32 vestigingen staan zij altijd dichtbij de klant.

Jouw taken: binnen de activiteit New-Business doet Wasco zaken met hotels, recreatieparken, zorginstellingen en woningbouwverenigingen. Naast de traditionele productgroepen in het leveringspakket wordt ook de dienstverlening aan deze groep klanten steeds belangrijker. Met innovatieve concepten voor onder andere de hotelbranche weet Wasco met succes haar marktaandeel verder uit te breiden. Met de nieuwe projectadviseur wordt verder invulling gegeven aan de groei van deze activiteiten. De kern van deze functie bestaat uit het benaderen van nieuwe en bestaande klanten, waaronder technische diensten en het introduceren van Wasco als partner in Business. Tevens ben je een echte relatiebouwer. Het werkgebied wordt regio Noord en Zuid Holland.

Jouw talent: een MBO+ of vergelijkbaar niveau met 3 tot 5 jaar werkervaring. Het is een pre als deze werkervaring verkregen is in de sanitair branche of bij een technische groothandel. Kennis van de producten is een voordeel. Je bent sterk in je communicatieve vaardigheden. Ook ben je in staat om op diverse niveaus als gesprekspartner te fungeren. Je bent een echte relatiebouwer en beschikt over een sterke persoonlijkheid. Tevens ben je ondernemend, resultaatgericht, proactief, initiatiefrijk en betrokken. Je bent woonachtig in het Noord-Holland, Zuid-Holland of het Midden van het land.

Ons talent: een afwisselende fulltime functie (40 uur) met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden. Wasco heeft een informele bedrijfscultuur en betrokken collega’s. Zij bieden een concurrerend salaris, 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen. Daarnaast bieden zij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder, voor deze specifieke functie, een leaseauto en een bonusregeling.

Enthousiast: je kunt tot 25 januari solliciteren. Wij rekenen op je! Stuur je sollicitatie naar kandidaat@mtselect.nl of solliciteer via mtselect.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martine Schulte 06-21453041.