Product Manager Onderdelen (#2005)

Bedrijf & Locatie:

Wasco, INGEVULD

Omschrijving:

MTselect is dé specialist in werving en selectie en zoekt voor haar opdrachtgever een:

Product Manager Onderdelen (m/v)

“een product manager die zijn/haar vak verstaat”

Onze opdrachtgever Wasco is dé toonaangevende technische groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn zij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Meer dan 380 medewerkers werken dagelijks aan de tevredenheid van hun klanten. Hun organisatie is volop in beweging en heeft een sterke focus op groei. Wasco maakt deel uit van het beursgenoteerde bedrijf  Wolseley, ‘s werelds grootste bouw gerelateerde distributeur. Mede door hun 32 vestigingen staan zij altijd dichtbij de klant.

De taken: als product manager ben je verantwoordelijk voor de gehele levenscycli van het toegewezen producten- assortiment. Op basis van marktonderzoek en analyses bepaal en onderhoud je het assortiment. In deze functie werk je proactief en ervaar je een grote mate van zelfstandigheid. Je gaat onderdeel uitmaken van een team dat elkaar versterkt en stimuleert om samen tot de beste resultaten te komen. De ideale kandidaat voor deze functie is vooruitstrevend en kent de markt en hun producten als geen ander. Een sterke persoonlijkheid die in staat is om een professionele gesprekspartner te zijn voor zowel zijn/haar collega’s als voor hun leveranciers. Daarnaast is deze persoon van nature analytisch onderlegd en resultaatgericht ingesteld.

Wij vragen: je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Het is belangrijk dat je affiniteit met techniek hebt. Kennis van de markt en hun producten is een vereiste. Tevens ben je resultaatgericht, zorgvuldig en flexibel. Ook ben je initiatiefrijk, klantgericht en heb je een goed analytisch vermogen.

Wij bieden: een afwisselende voltijdse functie met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden. Wasco heeft een informele bedrijfscultuur en betrokken collega’s. Zij bieden een concurrerend salaris, 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen. Daarnaast bieden zij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder, voor deze specifieke functie, een leaseauto en een bonusregeling.

De procedure: je kunt tot 28 september solliciteren. Wij rekenen op je! Stuur je sollicitatie naar kandidaat@mtselect.nl of solliciteer via mtselect.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martine Schulte 06-21453041.