Category Manager sanitair (M/V) (#2003)

Bedrijf & Locatie:

INGEVULD, Overijssel

Omschrijving:

MTselect is dé specialist in werving en selectie en zoekt voor haar opdrachtgever een:

Category Manager sanitair (M/V)

“Don't just fly, soar!”

Een olifant is sterk en heeft een dikke huid. Een olifant is intelligent en is sociaal. Ook houdt een olifant van badderen en water. Daarnaast is hij trots, heeft humor, en is zelfbewust.

We zijn een Nederlandse Sanitair startup die de potentie heeft een top 3 speler te worden. We hebben internationale ambities. We hebben lef, zijn klantgericht en betrouwbaar. Natuurlijk willen we winnen en daarnaast ook plezier maken. Ons beeldmerk bestaat daarom ook niet voor niets uit een Olifant, want alles waar een olifant voor staat, staan wij ook voor. Wij geloven in olifanten die niet alleen kunnen vliegen, maar ook voortdurend kunnen stijgen.

Wat doe je als Category Manager sanitair (M/V)

Deze vooruitstrevende functie staat midden in de (online) sanitair markt. In deze functie weet jij de leveranciers uit te dagen en je collega’s te inspireren. Je bent zeer analytisch en resultaat gericht ingesteld. De gehele levenscycli van het toegewezen productenassortiment behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Jij bent in staat om het assortiment zelf samen te stellen. Je hebt ervaring met een assortiment waarin ook private label een onderdeel speelt. Op basis van markt onderzoek en analyses bepaal en onderhoud je het assortiment. Je werkt proactief en ervaar je een grote mate van zelfstandigheid. Hectiek benader je kalm en optimistisch. Je bent onderdeel van een energiek team. Je hebt lef en je stimuleert teamleden.

Profiel 

Je beschikt over een HBO werk- en denk niveau. Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Kennis van de markt en de producten is een vereiste. Je bent bekend met de laatste trends op het gebied van badkamerstijlen en marketing. Tevens ben je resultaatgericht, zorgvuldig en durf je risico’s te nemen. Je gevoel voor verantwoordelijkheid is groot en je bent flexibel. Ook ben je initiatiefrijk. Je hebt uitstekende kennis van de Engelse- en Nederlandse taal. En bovenal een ondernemer die van niets iets wil maken.

Wij bieden 

Een afwisselende fulltime baan met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden. We hebben een informele bedrijfscultuur en betrokken collega’s. We bieden een marktconform salaris, 25 vakantiedagen. Daarnaast bieden wij een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden oa. Pensioen voorziening, ziektekosten verzekering. Tevens verwachten we van je dat je doorgroeit denk hierbij onder andere aan leidinggeven.

Breek samen met ons door en ga voor een nieuwe stap in je carrière. Doe de eerste stap en neem contact op, we kijken uit naar je originele sollicitatie. Je kunt tot 15 juni solliciteren.  Stuur je sollicitatie naar kandidaat@mtselect.nl of solliciteer via mtselect.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martine Schulte 06-21453041.