Medewerker Verkoop Binnendienst Rotterdam Noord (m/v) (#2019)

Bedrijf & Locatie:

Wasco, Rotterdam Noord

Omschrijving:

MTselect is dé specialist in werving en selectie en zoekt voor haar opdrachtgever een:

 Medewerker Verkoop Binnendienst Rotterdam Noord (m/v)

“een commerciële duizendpoot”

Uw activiteiten: als medewerker verkoop binnendienst ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verkoopactiviteiten naar (potentiële) klanten, voor het informeren van klanten, het meewerken aan landelijke en regionale acties en het verrichten van alle relevante bijbehorende werkzaamheden. Daarnaast spring je bij in onze shop om zo nog meer bij te dragen aan de klanttevredenheid.

De ideale kandidaat heeft oog voor bestaande en potentiële klanten en weet een goede zakelijke relatie op te bouwen. Je bent commercieel gedreven en kan door kennis en kunde de klant optimaal van dienst zijn. Daarnaast wordt er in het team natuurlijk gezamenlijk zorg gedragen voor de vestiging als geheel. Doel van deze functie is het optimaliseren van de vestiging, door middel van het realiseren van het gebudgetteerde rendement van de vestiging en door het binden van nieuwe klanten. Je komt terecht in een enthousiast team dat samenwerking hoog in het vaandel heeft.

Wij zoeken: een enthousiaste persoonlijkheid die van aanpakken weet, goed kan communiceren met onze klanten en in staat is van toegevoegde waarde te zijn voor onze vestiging. Je beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau (bij voorkeur in een technische richting). Kennis van hun markt en hun producten en diensten is een pre. Je beschikt over een proactieve houding. Je bent sterk in je communicatieve vaardigheden. Tevens ben je commercieel, zelfstandig, resultaatgericht, initiatiefrijk en betrokken. Je bent woonactig in Zuid Holland.

Wasco is dé toonaangevende technische groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn zij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Meer dan 400 medewerkers werken dagelijks aan de tevredenheid van hun klanten. Hun organisatie is volop in beweging en heeft een sterke focus op groei. Wasco maakt deel uit van het beursgenoteerde bedrijf Wolseley, ‘s werelds grootste bouw gerelateerde distributeur. Mede door hun 34 vestigingen staan zij altijd dichtbij de klant.

Wij bieden: een afwisselende fulltime baan met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden. Wasco heeft een informele bedrijfscultuur en betrokken collega’s. Wij bieden een concurrerend salaris, 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen. Daarnaast bieden wij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Standplaats voor deze functie is Rotterdam Noord.

De procedure: je kunt tot 18 december solliciteren. Wij rekenen op je! Stuur je sollicitatie naar kandidaat@mtselect.nl of solliciteer via mtselect.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martine Schulte 06-21453041.