Vestigingsleider Deventer (m/v) (#2018)

Bedrijf & Locatie:

Wasco, Deventer

Omschrijving:

 MTselect is dé specialist in werving en selectie en zoekt voor haar opdrachtgever een:

 Vestigingsleider Deventer (m/v)

“een manager met passie voor het leiderschap”

Jouw activiteiten: de vestigingsleider is een echte belangenbehartiger. Niet alleen is deze persoon verantwoordelijk voor de omzet en het goed functioneren van de vestiging in al haar facetten, maar de nadruk ligt ook op het verder uitbouwen van de vestiging en het behalen van het budget. Natuurlijk ben je ook in staat om samen met je team ambitieuze doelstellingen te behalen. De vestigingsleider kan daarbij bouwen op de goede naam die Wasco in de markt heeft. De ideale vestigingsleider is een ondernemer pur sang, die de uitdaging aan wil gaan om van zijn of haar vestiging een groot succes te maken. Daarnaast ben je in staat om op een enthousiaste en bevlogen manier leiding te geven aan één van hun afhaalvestigingen.

Wij zoeken: een enthousiaste persoonlijkheid die van aanpakken weet, van nature voorbeeldgedrag vertoont en in staat is van toegevoegde waarde te zijn voor hun vestiging. Je beschikt over MBO- werk- en denkniveau, eventueel door werkervaring verkregen in hun branche. Kennis van de producten is een voordeel. Je hebt ervaring in coachend leidinggeven, je bent proactief, enthousiast en je beschikt over een flexibele instelling. Daarnaast heb je commercieel inzicht en jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend. Je bent analytisch, ambitieus en resultaatgericht.

Wasco is dé toonaangevende technische groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn zij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Bijna 400 medewerkers werken dagelijks aan de tevredenheid van hun klanten. Hun organisatie is volop in beweging en heeft een sterke focus op groei. Wasco maakt deel uit van het beursgenoteerde bedrijf Wolseley, ‘s werelds grootste bouw gerelateerde distributeur. Mede door hun 34 vestigingen staan zij altijd dichtbij de klant. Wasco werkt actief aan de kennisontwikkeling van haar medewerkers en wil een kennisorganisatie zijn voor al haar klanten. Het huidige kennisniveau willen zij verder uitbouwen. Met als doel om hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn bij al hun vragen en bij het mee te denken in systeemoplossingen.

Wasco is dé toonaangevende technische groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn zij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Meer dan 400 medewerkers werken dagelijks aan de tevredenheid van hun klanten. Hun organisatie is volop in beweging en heeft een sterke focus op groei. Wasco maakt deel uit van het beursgenoteerde bedrijf Wolseley, ‘s werelds grootste bouw gerelateerde distributeur. Mede door hun 34 vestigingen staan zij altijd dichtbij de klant.

Wij bieden: een afwisselende fulltime baan met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden. Wasco heeft een informele bedrijfscultuur en betrokken collega’s. Zij bieden een concurrerend salaris, 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen. Daarnaast bieden zij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Standplaats voor deze functie is Deventer.

De procedure: je kunt tot 18 december solliciteren. Wij kijken met plezier uit naar jouw sollicitatie. Stuur je sollicitatie naar kandidaat@mtselect.nl of solliciteer via mtselect.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martine Schulte 06-