Adviseur koudetechniek (M/V) (#2016)

Bedrijf & Locatie:

Wasco, INGEVULD

Omschrijving:

MTselect is dé specialist in werving en selectie en zoekt voor haar opdrachtgever een:

Adviseur koudetechniek (M/V)

 “een commerciële kanjer met een koele blik”

Wasco is dé toonaangevende technische groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn zij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Meer dan 400 medewerkers werken dagelijks aan de tevredenheid van hun klanten. Hun organisatie is volop in beweging en heeft een sterke focus op groei. Wasco maakt deel uit van het beursgenoteerde bedrijf Wolseley, ‘s werelds grootste bouw gerelateerde distributeur. Mede door hun 34 vestigingen staan zij altijd dichtbij de klant.

Uw activiteiten: de adviseur Koudetechniek heeft een meerjaren commerciële doelstelling, waarbij kennis van het vakgebied onontbeerlijk is. Deze adviseur is dan ook als geen ander in staat om het koeltechnisch assortiment van Wasco verder te optimaliseren, zowel vanuit technisch als vanuit commercieel oogpunt. Een correct beheer van de voorraad met oog voor een verantwoorde omloopsnelheid behoort tot de verantwoordelijkheid van deze persoon. Daarnaast levert de ideale kandidaat voor deze functie een adequate input ten aanzien van de content voor de catalogi, onze webshop, de marketingactiviteiten en vanzelfsprekend het ERP systeem. Naast bovenstaande vind je het een uitdaging om je collega’s en hun klanten te begeleiden en te trainen op het gebied van productkennis en weet je mensen hierin te motiveren. Ten slotte ben je thuis in het adviseren op het gebied van het ontwerp van installaties en kun je passende oplossingen bieden bij technische problemen en storingen. Ook ben je in staat om hierbij in concepten te denken. In deze functie werk je zelfstandig om deze functie verder vorm te geven en door te ontwikkelen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Business Unit Manager Onderdelen.

Wij zoeken: je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Kennis van hun markt en hun producten is een vereiste. Tevens ben je in bezit van een STEK of F-gassen certificaat, dit is een pre. Je bent op de hoogte van de wet en regelgeving in de koudetechniek en je kennis hierover is goed. Je beschikt over een proactieve houding. Tevens ben je commercieel, flexibel, resultaat- en klantgericht.

Wij bieden: een afwisselende fulltime baan met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden. Wasco heeft een informele bedrijfscultuur en betrokken collega’s. Zij bieden een marktconform salaris, 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen. Daarnaast bieden zij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Standplaats voor deze functie is in nader overleg

De procedure: je kunt tot 12 december solliciteren. Wij rekenen op je! Stuur je sollicitatie naar kandidaat@mtselect.nl of solliciteer via mtselect.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martine Schulte 06-21453041.