Jij staat bij ons centraal in jouw zoektocht naar een nieuwe baan.

 

Jij zoekt ander werk? Dat beter past bij je capaciteiten en behoeftes van dit moment? Schrijf je dan in bij MTselect. Solliciteren kost tijd en energie. En omdat je volop bezig bent heb je die niet altijd. Maar je weet wel: alleen gericht solliciteren heeft zin. Want alleen zo vind je snel het werk en de werkgever die echt bij je passen.

Als je je inschrijft bij MTselect heb je altijd te maken met één vertrouwde recruiter. Bovendien kun je profiteren van ons uitgebreide zakelijke netwerk. Zo begeleiden wij je succesvol naar een passende job! Meer informatie? Neem dan nu contact met ons op of schrijf je snel in als werkzoekende.

Direct inschrijven via e-mail!

Inschrijven als werkzoekende:

  1. Jij stuurt jouw CV naar MTselect via het formulier: nu inschrijven.
    Wij reageren dan persoonlijk binnen 3 werkdagen.
  2. Voeg je motivatie bij (hoeft niet, maar stellen wij wel op prijs!). Stuur je wel een motivatie mee, beschrijf dan wat voor werk je zoekt en wat je je aanstaande werkgever te bieden hebt. Of solliciteer direct en bekijk hier de vacatures van onze opdrachtgevers. Let op! solliciteer je direct op een vacature stuur dan altijd een motivatie mee.
  3. Wij nemen contact met je op voor een intakegesprek, dat plaatsvindt in overleg met jou. Indien nodig helpen wij je ook met jouw Personal Branding. Om zo nog beter in beeld te komen bij potentiële werkgevers en sneller jouw droombaan te vinden.
  4. Wij regelen snel en efficiënt een sollicitatiegesprek bij een geschikte vacature. Op je 1e sollicitatiegesprek volgt altijd een terugkoppeling binnen maximaal 3 weken.
  5. Wij blijven nauw betrokken bij het hele sollicitatieproces.
  6. Ook als je eenmaal aan het werk bent, houden wij nog contact met jou.


MTselect is resultaatgericht, net als jij. Daarom hanteren wij een overzichtelijke inschrijfprocedure. Wij hechten ook aan persoonlijk contact. En daarom maken wij graag nader kennis met jou, na het inschrijven volgt een afspraak voor een persoonlijk intakegesprek. Dat houden wij om jouw persoonlijke drijfveren te leren kennen. Alleen zo kunnen wij jouw inschrijving en zoektocht naar een droombaan succesvol maken. Schrijf je dus snel in en ervaar wat wij voor jou kunnen doen. Of vind eerst een vacature die bij je past.

 

banner incl knop naar alle vacatures

 
 

Meer info? Bel gewoon even.

Profielfoto Martine Schulte

Martine Schulte